Dostupna ažuriranja za Photoshop, InDesign, Illustrator i Muse CC + probne verzije (trials)


Od danas 16. Januara 2014 dostupna su ažuriranja za Photoshop CC, InDesign CC, Illustrator CC i Muse CC programe plus probne verzije na 30 dana. Ovo znači da možete preuzeti probne ili trial verzije bez obzira što ste već koristili ovu opciju za Adobe Creative Cloud aplikacije. Vaš trial ili probni period počinje nanovo od nulte tačke i možete uživati narednih 30 dana od dana instaliranja i pokretanja probnog perioda. Pretplatnici na Creative Cloud ili pojedinačne CC aplikacije mogu da instaliraju ažuriranja potpuno besplatno. Ako još uvek niste pretplatnik a želite da se pretplatite na Adobe Creative Cloud pročitajte članke: Kako da se pretplatite na Adobe Creative Cloud + specijalna ponuda i Adobe Creative Cloud for teams pojedinačne aplikacije (CC)—akcija traje do 28. Februara 2014.

Potreban Vam je instruktor za Photoshop ili usluge grafičkog dizajna?
Kontaktirajte me ili pozovite 065/64-97-561

Šta ako ste već isprobavali Adobe Creative Cloud i imate desktop aplikaciju instaliranu?

Ako ste već koristili trial ili probnu verziju i imate instaliranu Creative Cloud desktop aplikaciju, pokrenite je i kliknite Update na desnoj strani od programa (aplikacije) koju hoćete ponovo da isprobate i testirate.

Šta je novo?

Ima zaista ogroman broj novina i poboljšanja o kojima za sada možete čitati na Engleskom i očekivati da će biti obrađene u nekim od kasnijih postova na ovom blogu. Ono što sam ja odmah isprobao je Photoshop i mogu da Vam kažem da nikada nije bio brži u pokretanju i izvršavanju zadatih komandi/operacija. Novine su brojne i naglasiću neke koje sam uspeo da isprobam u ovom kratkom periodu pre pisanja ovog članka: Scripted Patterns (Edit > Fill > Pattern), Linked Smart Objects (File > Place Linked), Recent Color Swatches (Swatches panel), Color Sampler može da sačuva uzorak 10 umesto samo 4 boja na Info panelu.
Scripted Patterns Frames nova opcija u Photoshop CC
Scripted Patterns > Frames nova opcija u Photoshop CC

Коментари

Популарни постови