Kako da se pretplatite na Adobe Creative Cloud + specijalna ponuda

Upravo sam završio razgovor sa Bratislavom iz Extrem-a (011/ 244 - 57 - 59) koji mi je dao informaciju o specijalnoj Adobe ponudi koja važi do kraja Avgusta 2013: pretplata na kompletan Creative Cloud paket za vlasnike licence za bilo koji Adobe CS3+ softver za samo $52 mesečno (napomena da se iznos uplaćuje za godinu dana unapred). Cena istog paketa nakon 31. Avgusta 2013 biće $65 na mesečnom nivou za sve vlasnike bilo kog Adobe CS3+ softvera. Ukoliko nemate licencu za nijedan Adobe softver pretplata je u tom slučaju $91 na mesečnom nivou. E sad šta je sve uključeno u taj Creative Cloud? Mnogo toga, zapravo sve što ikada može da Vam zatreba za print, web design, bavljenje digitalnom fotografijom, animacijom, video produkcijom... plus hosting za 5 sajtova, plus fontovi (3000+), plus Behance Pro sajt (ovde je moj Behance Pro sajt koji popunjavam ovih dana). Logika i ponuda Adobe-a je da niko ne može da bude nezadovoljan a mnogi će biti prezadovoljni.  Pogledajte samo softvere koji su dostupni: Photoshop, Lightroom, InDesign, Illustrator, Premiere Pro, Dreamweaver, After Effects, Muse, Acrobat, Fireworks, Flash Professional, InCopy i tako dalje i tako dalje i tako dalje... Kada sve stavite na papir, ovo je zapravo najjeftinija varijanta ikada ponuđena na tržištu.
Adobe Creative Cloud dostupan u Srbiji

Pretplata na pojedinačne programe
Ako smatrate da Vam je dovoljan samo jedan softver iz ponude kao na primer Photoshop, InDesign, Illustrator... onda imate opciju da se pretplatite na pojedinačni program i cena u tom slučaju je $26 (za vlasnike bilo kog Adobe CS3+ sotvera)  do kraja Avgusta a nakon toga $39.

Preuzmite Extreme cenovnik ili ih kontaktirajte direktno
Najbolja varijanta da se upoznate sa cenama i uslovima je da kontaktirate Bratislava iz Extreme putem telefona: 011/ 244 - 57 - 59 ili da preuzmete kompletan cenovnik sa njihovog zvaničnog sajta.

Коментари

Популарни постови