Veliki popust na Topaz dodatke (Plugin) za obradu digitalnih fotografija

Veliki popust na Topaz dodatke (Plugin) za obradu digitalnih fotografija

Topaz Labs ima najbolje alate ili dodatke (Plugin) za obradu digitalnih fotografija. Više detalja u pročitajte u recenziji: Topaz - odlični dodaci (Plugin) za Photoshop, Photoshop Elements i Lightroom. U ovom postu želim da Vam skrenem pažnju na izuzetnu ponudu i nesvakidašnje sniženje od skoro 50% na njihovu kompletnu kolekciju koja sadrži ukupno 14 dodataka. Cena sa popustom je $199.99 umesto regularne $379.99. Ovaj popust je limitiran na kratak vremenski period: od 28. Novembra do 2. Decembra 2013 godine. Pre nego Vam saopštim detalje i dam kod koji omogućava kupovinu sa popustom, evo i nekoliko razloga zbog kojih bi svaki fotograf ili ozbiljniji amater morao da ih ozbiljno shvati i doda u svoju kolekciju alata Topaz proizvode.

Zbog čega Topaz?

  • Zato što imaju ubedljivo najbolje dodatke za obradu digitalnih fotografija. Napomena da kompletna kolekcija koju nudi na popustu sadrži i PhotoFX Lab tako da možete koristiti sve proizvode bez softvera domaćina (Photoshop, Lightroom...) ili drugim rečima kao standardnu i zasebnu aplikaciju. Iz PhotoFX Lab aplikacije možete pokrenuti bilo koji od ostalih dodataka a imate i mogućnost rada sa slojevima, maskama i kontrolu interakcije piksela pomoću modela blendovanja.
  • Zato što imaju fantastičnu kolekciju video i pisanih tutorijala za svoje proizvode.
  • Zato što ne naplaćuju nadogradnju za novija izdanja ili drugim rečima kupovinom Topaz proizvoda kupujete i nadogradnju za sva naredna izdanja bez ikakvih dodatnih troškova.
  • Zato što organizuju webinare sa obukama za njihove proizvode sa sekcijom za pitanja korisnika na kraju svakog webinara.
  • Zato što imaju fantastičnu tehničku podršku.

Pred-uslovi za kupovinu

Topaz proizvode možete koristiti kao dodatke za Photoshop, Photoshop Elements, Lightroom, Aperture... ali i kao potpuno samostalne aplikacije (uslov je PhotoFX Lab koji je uključen u kompletnu kolekciju). Što se tiče Operativnog Sistema i tu su izuzetnu fleksibilni i rade na Windows (zvanično 7+ ali možete ih instalirati i na Vista i XP) i Mac OSX 10.6+ kompjuterima.

Isprobajte pre kupovine

Ja ću Vam preporučiti da obavezno isprobate Topaz proizvode pre kupovine i uverite se u njihov kvalitet. Instalirajte kompletnu kolekciju preko linka ispod:

Topaz Complete Collection (14 products)

Detalji promocije i kod za popust

Promotivna cena važi u kratkom vremenskom periodu od 28. Novembra do 2. Decembra 2013 godine (popust možete ostvariti samo u tom periodu). Da biste ostvarili popust i kupili Topaz kompletnu kolekciju za $199.99 posetite njihovu Topaz Store web stranicu i kliknite na Add to cart. Ukucajte blackfriday2013  polju Coupon code i kliknite na Apply dugme. Popust će biti ukalkulisan i Vama preostaje da kliknete na Checkout Now dugme sa desne strane.

Kako ostvariti popust na Topaz kolekciju proizvoda

Коментари

Популарни постови