Apsolutno besplatne teksture i slike za komercijalnu upotrebu

Teksture i slike su svima potrebne, naročito besplatne. Na internetu možete pronaći hiljade sajtova koji reklamiraju besplatne stvari a ustvari iza toga stoji čista komercijala i ništa nije dostupno za komercijalnu upotrebu. Besplatne stvari na takvim sajtovima obično imaju licence za ličnu upotrebu na primer da pošaljete kreaciju sa slikom ili teksturom prijatelju ili drugu, devojci itd. Ako tražite besplatne stvari slobodne za komercijalnu upotrebu verovatno ćete se umoriti od traženja. Zbog toga pišem ovaj post.

Na sajtu 10 ravens možete preuzimati besplatne teksture i slike za komerijalnu upotrebu bez ikakvog ograničenja, jedino ograničenje je za teksture i slike velike rezolucije odnosno sa velikim brojem piksela, za takve slike morate platiti (rezoluciju u pikselima/inch možete veoma lako promeniti).
Potreban Vam je instruktor za Photoshop ili usluge grafičkog dizajna?
Kontaktirajte me ili pozovite 065/64-97-561
Besplatno možete preuzimati slike 2500x1621px, 1500x973px što mu dođe preko 20cm širine ako ćete da štampate sa rezolucijom 300px/inch. Po veličini datoteka se vidi da su sačuvane sa maksimalnim kvalitetom što je dodatna pogodnost. Vlasnik je napisao da u ponudi imaju preko 13000 tekstura i slika što mogu da verujem i bez brojanja.

Sve je lepo sortirano po kategorijama i lako za pretraživanje, da kažem i to da je potrebno da se registrujete što i nije neki posao, ja sam to uradio za manje od minuta. Podrška je odlična, kontaktirao sam vlasnika i odgovori su stizali ekspresno, skoro kao na instant porukama. I za kraj sam izdvojio nekoliko slika i tekstura 10 ravens sajta:
Besplatna tekstura neba

Nebo

Besplatna tekstura vode
Voda
Plaža
Besplatna tekstura trave
Trava
Besplatna tekstura vrata
Vrata
Besplatna tekstura drvo
Drvo

Коментари

Популарни постови