Glasajte za Photoshop Evangelistu

Photoshop Evangelist je da tako kažem titula koja se dodeljuje ljudima koji šire znanje o Photoshopu i od običnih ljudi stvaraju moćne korisnike ovog softvera. Evangelist takođe praktikuje svoje znanje i neprestano stvara.

Adobe Photoshop već ima dva Evangelista a to su Julieanne Kost i Russel Brown koji su dugo godina u Adobe korporaciji. Nedavno je objavljen konkurs na kome korisnici Photoshopa treba da odaberu sledećeg Evangelistu i konkurs je došao u završnu fazu. Odabrano je glasanjem 5 finalista sa najuspešnijim radovima koji se sastoje u predstavljanju sakrivenih ili malo poznatih Photoshop mogućnosti.

Glasanje traje do 23. aprila 2012 u ponoć i ja Vas ovom prilikom pozivam da date svoj glas Nicole D. (Nicole Dalesio) koja po mom mišljenju ima sve atribute da bude nagrađena za svoj dostavljeni rad na konkursu a lično znam da ona koristi Photoshop da finišira svoje Photoshop video tutorijale, za svoje pionirske korake u promociji Photoshopa za decu - Photoshop for Kids - jer po mom mišljenju Photoshop Evangelist bi morao da donese i nešto novo u svet Photoshopa, i za entuzijazam i nebrojene kolekcije besplatnih stvari koje je postavila i možete ih naći svuda na internetu. Glasajte preko ovog linka, Nicole je prva na listi odozgo na dole.

Video sa kojim Nicole učestvuje na izboru za Photoshop Evangelistu:


Nicole Dalesio - učitelj, umetnik, entuziast, majka, supruga i dobar čovek
Nicole Dalesio sledeći Photoshop Evangelist


Популарни постови