Adobe Systems Incorporated je prijatelj svojih potrošača i pouzdan partner


Istorija
Adobe Systems Incorporated je američka softverska kompanija sa sedištem u San Joseu, (Kalifornija, Sjedinjene Američke Države).

Kompanija Adobe osnovana je u decembru, 1982. od strane John Warnocka i Charlesa Geschkea, koji su osnovali vlastitu kompaniju nakon napuštanja Xerox PARC-a sa prvenstvenim ciljem da razviju i prodaju svoj računarski jezik za opis stranice PostScript. Već 1985 godine kompanija Apple Computer je licencirala njihov programski jezik PostScript za upotrebu u svojim verzijama laserskih štampača, što je dovelo do prave revolucije računarskog izdavaštva i neverovatno brzog rasta kompanije Adobe.
Inovativne tehnologije
Ova kompanija je kroz svoju istoriju bila fokusirana na razvoju multimedija (Multimedija obuhvata kombinaciju teksta, zvuka, fotografija, animacija, video i interaktivnih formi sadržaja) a u poslednje vreme je više okrenuta razvoju softvera za Internet aplikacije. Internet ili Web aplikacija je program, kao i svaki drugi koji imate na računaru. Osnovna razlika između web aplikacije i one koju koristite na računaru je u tome što se web aplikacija izvršava na udaljenom računaru. Ova razlika je veoma bitna, jer dok programu koji se izvršava samo na Vašem računaru pristupate, uglavnom, samo Vi ili u slučaju da je umrežen i računari iz Vaše lokalne mreže, web aplikacijama mogu pristupati svi računari koji su priključeni na Internet.

Mislim da su svi koji koriste kompjuter svesni da se rad na kompjuterima kreće u tom pravcu i da je ova kompanija zauzela dobar kurs i lidersku poziciju što garantuje da će još dugo poslovati i biti na tržištu.
Briga o potrošačima
Osim što imate sigurnost da će ova kompanija još dugo dobro poslovati, razvijati dalje svoje tehnologije imate i sigurnost u izvanrednu podršku koju ova kompanija pruža svojim potrošačima odnosno korisnicima. Ovo vam kažem iz ličnog iskustva, na Adobe Forums koji je jedan vid podrške sam postavio pitanje zbog čega većina fontova (garnitura) slova ne sadrže slova š, đ, č, ć, ž. Odmah su reagovali, proverili i dobio sam odgovor da će u svim sledećim realizacijama njihovih softvera biti uključena ova slova i dostupna u svim fontovima koji dolaze sa Adobe proizvodima. Kao kupac Adobe proizvoda možete biti sigurni da ćete dobiti tehničku i svaku drugu pomoć i podršku u vezi njihovih proizvoda. Toplo vam preporučujem ovu kompaniju i sve njene proizvode kojih ima dosta i siguran sam da će svako naći bar jedan koji mu je potreban, Adobe je dobar izbor i partner za budućnost.

Ovde je Products sekcija Adobe sajta i možete pogledati kompletnu listu njihovoh proizvoda http://www.adobe.com/products/


Adobe specijalni popusti i ponude.
Find all current special offers on Adobe products.
Zbog čega da kupim i registrujem originalni Adobe proizvod?

Коментари

Популарни постови