Dali mi je potreban Adobe Photoshop i šta mogu sa njim da radim

Ako se pitate dali vam je potreban program Adobe Photoshop i šta biste radili sa njim ako ga imate, pokušaću da vam odgovorim na ova pitanja.

Prvo većina ljudi danas imaju digitalne fotografije koje su napravljene digitalnim foto aparatima, neki su boljeg neki lošijeg kvaliteta. Tu nemam šta puno da vam objašnjavam, svi znamo za izreku koliko para – toliko muzike. Koliko god da ste para dali za aparat, vašim fotografijama treba dodatna obrada da bi sijale u punom svetlu, odnosno da biste na njima videli približno ono što ste slikali. Photoshop je najbolji program koji je napravljen za svaku vrstu posla sa digitalnim fotografijama, od osnovnih korekcija do ukrašavanja i pretvaranja fotografije u umetničko delo. Osim što možete raditi sa već slikanim fotografijama vi možete praviti i potpuno nove slike počevši od praznog platna, imate veliki izbor figura, četkica, pre – definisanih stilova i efekata za tekst, figure kao i mnoštvo efekata koje možete primenjivati bilo na fotografije bilo na grafike i crteže. Preko fotografija, crteža i grafika koje možete napraviti u Photoshopu ili ih besplatno skinuti sa Interneta možete:

Potreban Vam je instruktor za Photoshop ili usluge grafičkog dizajna?
Kontaktirajte me ili pozovite 065/64-97-561

Izjavljivati Ljubav, čestitati rođendane, pozivati na rođendane, pozivati na svadbu, čestitati venčanje, zahvaliti se na pomoći, usluzi, praviti poslovne biografije, dizajnirati Internet sajtove, dizajnirati logo za firmu, preduzeće, praviti ikonice za direktorijume na kompjuteru i uraditi sve što vam padne na pamet a spada u kategoriju slika.

Ako se bavite nekim poslom i šaljete email svojim klijentima sa najnovijom ponudom onda vam je sigurno potreban Photoshop jer jedna slika vredi hiljadu reči, ako trebate skenirati neki dokument i poslati a on ima neki nedostatak ili fleku, u Photoshopu je to to lako ispraviti.

Sve što možete uraditi u Photoshopu možete pretvoriti u PDF dokument, standard koji vam obezbeđuje da dokument potpuno isto bude prikazan bez obzira na Operativni sistem i uređaj na kome se prikazuje.
Najveća prednost ovog programa u odnosu na konkurenciju je njegova popularnost i zastupljenost na Internetu. Za ovaj program možete naći obuke i tutorijale (kratka objašnjenja kako nešto uraditi), sve što može da se uradi u ovom programu gotovo za upotrebu, knjige, brošure, video materijale sa objašnjenjima.. Ne morate da znate da crtate ili da kreirate, trebate samo potražiti i uzeti to što vam treba, jedino što trebate znati je šta hoćete i šta vam odgovara od svega što se nudi.

Mnoge ljude odbija fama koja se stvorila oko ovog programa da on služi samo profesionalcima i da je potrebno mnogo vremena da naučite da radite sa ovim programom. Tačno je da je potrebno mnogo vremena da biste stvarali nešto novo i nešto čega već nema na tržištu, ali da biste koristili sve povoljnosti koje nosi sa sobom ovaj program ne treba vam ni mnogo vremena ni para.

Ako imate Photoshop instaliran počnite da ga koristite, ako razmišljate dali da ga nabavite uradite to što pre sa zvaničnog Adobe sajta.

Adobe sertifikat je poznat i priznat u svetu i to je način da obezbedite svoju egzistenciju. Ovaj sertifikat izdaje samo Adobe korporacija a moguće je položiti ispit u bilo kom delu sveta pa i kod nas. Za sticanje Adobe sertifikata ne postoje nikakvi specijalni uslovi sem poznavanje materije tako da možete i da se prekvalifikujete što je veoma popularno u današnjim vremenima.

Коментари

Популарни постови