Besplatni Filter Forge filteri za Adobe Photoshop

Filter Forge je najbolji dodatak (plugin) za Adobe Photoshop bez ikakve sumnje. Ne samo što ima biblioteku od 10.000 filtera u koje spadaju i teksture, obrasci, okviri, foto efekti itd već omogućava prilagođavanje filtera kao i kreiranje potpuno novih i unikatnih. Za one koji su ozbiljni dizajneri ovo je dodatak koji jednostavno morate imati. Evo linka za preuzimanje besplatne probne verzije. Tema ovog posta su besplatni filteri koje možete preuzeti, instalirati kao filtere u Photoshop i koristiti bez ikakvog ograničenja.
Potreban Vam je instruktor za Photoshop ili usluge grafičkog dizajna?
Kontaktirajte me ili pozovite 065/64-97-561
Da stvar bude jasna besplatni filteri nisu nikakva probna verzija i ne zahtevaju instaliranje Filter Forge dodatka. Ovde je link za preuzimanje besplatnih filtera kojih ukupno ima 6 paketa trenutno. Sačuvajte instalacioni paket i instalirajte kao i svaki drugi softver. Instalirane filtere možete koristiti iz Filter menija u Adobe Photoshop.

Filtere je moguće prilagođavati i menjati preko Settings kartice u Filter Forge prozoru. Skoro svaki filter ima po desetak stavki koje možete menjati i prilagođavati kao na primer veličinu, boju, ivice okvira...
Prilagođavanje i doterivanje filtera je moguće preko settings kartice
Prilagođavanje i doterivanje filtera je moguće preko Settings kartice
Referenca:
Photoshop Help / Plug-ins | Photoshop CS5

Популарни постови