Prikaz slika po datumu u Photoshop Elements Organizer


Šta je prikaz po datumu (Date View) u Photoshop Elements?


Date View je jedna od opcija za pretraživanje i prikaz slika u Photoshop Elements Organizer gde umesto mrežastog prikaza u Media Browser (Photo Browser u prethodnim verzijama) imate slike prikazane na kalendaru.

Kako koristiti Date View prikaz


Izaberite Date View iz Display menija u Photoshop Elements Organizer. Možete koristiti i tasterske prečice Ctrl + Alt + D da uđete u ovaj režim prikazivanja i Ctrl + Alt + O (slovo O ne nula) da izađete i vratite se u Media Browser.

U Date View videćete na kalendaru slike koje ste napravili datog datuma. Ako ste slikali više od jedne slike one će biti naslagane (Stacked) jedna iznad druge. Broj naslaganih slika je prikazan u gornjem levom uglu minijaturne sličice.
Potreban Vam je instruktor za Photoshop ili usluge grafičkog dizajna?
Kontaktirajte me ili pozovite 065/64-97-561
Da promenite dan, mesec ili godinu (zavisno koju opciju prikazivanja trenutno koristite) možete koristiti točkić na mišu ili tasterske prečice PgUp i PgDn. Da se krećete kroz dane u mesecu koristite strelice na tastaturi.

Promenite prikaz na dan (Day), mesec (Month) ili godinu (Year) preko dugmića u dnu kalendara.

Kada imate naslagane slike koristite dugmiće Previous (prethodna) i Next (sledeća) ili kliknite na Play dugme u sredini da započnete Start Automatic Sequencing ili slideshow.

Коментари

Популарни постови